AH RIISE
  PRODUKTER KØB HISTORIE DOWNLOAD COCKTAILS KONTAKT ENGLISH    

COCKTAILS

 

WESTINDIAN HURRICANE

Glas: Hurricane
Pynt: Appensin spiral på glas kanten og maraschino kirsebær flydende på toppen.
Fremgangsmåde: Ryst alle ingredienser med is og si over i et is-fyldte glas.
 
3 cl. A.H.Riise X.O. Rom
3 cl. A.H.Riise Navy Rom
1,5 cl. Giffard Vanilla De Madagascar likør
6 cl. Friskpresset appelsinjuice
6 cl. Friskpresset ananas juice
3 cl. Giffard Passionsfrugts sirup
2 cl. Friskpresset limesaft
3 stænk af Angostura aromatic bitter
 
Run runner drink

RUM RUNNER

Glas: Hurricane
Fremgangsmåde: Ryst alle ingredienser med is og si over i et is-fyldt glas.
 
3 cl. A.H.Riise X.O. Rom
1, cl. Giffard Créme de Mure liqueur
3 cl. Giffard Créme de bananes
3 cl. Friskpresset lime juice
1,5 cl. Sukkersirup 
1 cl. Giffard Grenadine syrup
6 cl. Friskpresset ananas juice
 

ROYAL NAVY RUM SWIZZLE

Glas: long drinkglas
Pynt: Appelsinskive og maraschino kirsebær
Fremgangsmåde: Bland alle ingredienser i en cocktail shaker med is. Ryst godt og si den direkte i et Collins glas med frisk is. Fyld op med danskvand. Pynt med en appelsinskive og et Maraschino kirsebær.
 
8,5 cl. AH Riise Royal Danish Navy Rum
2,5 cl. Sukkersirup
2,5 cl. Friskpresset appelsin juice
2 cl. Friskpresset lime juice
2 stænk Angostura bitters

DANISH NAVY GROG

Glas: Gammeldags
Pynt:

Citronskive i toppen af glasset.

Fremgangsmåde: Rør honning med rom i bunden af ​​shakeren indtil honningen er opløst. Tilsæt citronsaft, vand og bitter, ryst med is og fin si over i et is-fyldte glas.
 
4,5 cl. A.H.Riise Royal Danish Navy Rom
3 skefulde Flydende honning
1 cl. Friskpresset lime juice
8 cl. Afkølet mineral vand
2 stænk Angostura aromatisk bitter
 

CHARLOTTE AMALIE COCKTAIL

Glas: Stort cocktail glas
Pynt: Tørrede abrikoser og limeskive på spid
Fremgangsmåde: Ryst alle ingredienser med is og fin si over i et afkølet glas.
 
5 cl. A.H. Riise X.O. Reserve Rom
3 cl. Giffard Premium abricot likør
2 cl. Friskpresset limesaft
1 ½ cl. Sukker sirup
1 cl. Di Saronno Amaretto Likør
Danish Navy Sour

DANISH NAVY SOUR

Glas: Sourglas
Fremgangsmåde: Shakes (først uden isterninger - derefter med isterninger) Dobbelstraines op i et afkølet sourglas (lille glas - ca. 16 cl. - på stilk) og pyntes med et Maraschinokirsebær.
 
4 cl. A.H.Riise Navy rum
1 cl. Falernum (gerne Golden Falernum fra Bitter Truth)
1 cl. Gomme sirup
2 cl. Friskpresset Limejuice
½ tsk. Cherry Heering
1 ½ cl. Æggehvide
 
Kreeret af Bartender Elad Dorry
Restaurant Geist Copenhagen Denmark